dijous, 16 de juny del 2011

COMUNICAT DE PREMSA


 
Davant les manifestacions fetes en el dia d’ahir per la Sra. Pia Bosch, recollides al Diari de Girona de l’edició d’avui, dia 16 de juny, sobre la compatibilitat de la Sra. Marta Madrenas, com a futura tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció i Ocupació de l’Ajuntament de Girona, el Col·legi oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona fa saber:

1. Que el “Col·legi d’Agents i Promotors Immobiliaris (API)”, tal com s’exposa en la notícia apareguda,  no existeix ni ha existit mai. El que existeix és el Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliaria de Girona. Una entitat de dret públic que aglutina a més de 500 professionals en les nostres comarques de Girona, i amb 60 anys d’història.

Per altra banda, hi ha una agrupació privada, el Gremi de Promotors i Constructors d’Edificis de Girona. Ambdues entitats són completament independents, tot i puntualment realitzen activitats i projectes comuns, conjuntament amb altres col·lectius i col·legis professionals de Girona.

2. Que la Sra. Marta Madrenas en l’actualitat no és la Presidenta del Col·legi ni ostenta cap càrrec en la Junta de Govern. La Sra. Madrenas va ocupar càrrecs de responsabilitat en la Junta de Govern de la nostra corporació durant els últims deu anys, desenvolupant i exercint el darrers 6 anys (fins el passat mes d’octubre) la responsabilitat de Presidenta. En aquest sentit el col·lectiu dels agents de la propietat immobiliària de Girona se sent agraït de la tasca duta a terme durant el seu mandat.

3. Que és simptomàtic que la persona que es postulava per exercir la màxima representació municipal de la nostra ciutat i que ha estat anys en l’equip de govern de l’Ajuntament manifesti aquest absolut desconeixement sobre actors importants en el teixit associatiu ciutadà com és la nostra corporació: el Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària o el mateix Gremi de Promotors i Constructors d’Edificis de Girona.

4. Que no admetem en cap cas l’ombra de dubte que planteja la Sra. Pia Bosch sobre la honorabilitat de la nostra corporació, tot insinuant que d’una hipotètica, per bé que falsa, vinculació de membres del govern municipal amb aquest col·legi oficial se’n derivessin elements que aconsellessin incompatibilitats més enllà de les que foren estrictament legals.

Per tot això, preguem que es publiqui el present escrit en manifestació del nostre malestar i rebuig a la noticia apareguda en el seu mitjà en el dia d’avui.

Atentament,


Ramon Corominas
President COAPI Girona

Girona, 16 de juny de 2011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada