divendres, 10 de juny del 2011

Benvinguts i benvingudes


Aquest és el bloc del Col·legi Oficial d'Agents de la Propietat Immobiliària de Girona. Neix amb una doble pretensió. Per una part, té la voluntat de servir de nexe d'unió entre els diferents professionals que l'integrem per debatre temes d'interès comú i per construir, plegats, un esperit comú de col·lectiu professional. Per assolir aquest primer objectiu us demanem la vostra col·laboració, tant en forma d'aportacions al debat, tant en forma de comentaris a les diferents entrades, com en forma d'articles d'opinió, que podeu remetre al col·legi per a la seva publicació. A la vegada, tots aquells i aquelles de vosaltres que ja disposeu de bloc podeu posar-vos en contacte amb l’administració del bloc perquè tinguin presencia en aquest espai.

En aquest mateix sentit, aquest bloc serà complementari a la presencia de la nostra corporació en les distintes xarxes socials de les que ja forma part, tot ampliant noticies, aportant documents o informant més extensament sobre els serveis adreçats als col·legiats i col·legiades, actes, cursos de formació, etc...






Per altra banda, també pretén ser un instrument per incrementar la presència del col·legi davant la societat, com a eina publicitària i també, i principalment, per informar i assessorar als destinataris dels nostres serveis, a les persones consumidores, complint d'aquesta forma la funció pública que té encomanada per llei la nostra corporació. La de garantir els seus drets.


Gràcies per haver arribat fins aquí i reiterar-vos el caràcter d'eina col·lectiva d'aquest bloc, on esperem comptar amb la participació de tothom. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada